joi, 27 martie 2014

Az erekció csínja-bínja

Ahhoz, hogy egy férfi megtapasztalja a szexuális aktust és az orgazmus örömét először is erekciót kell elérnie. Az erekciót rengeteg faktor befolyásolhatja, mint a fiziológiai képesség vagy az izgalmi állapot.
A pénisz belsejében két szivacsszerű struktúra található, ami a pénisz két oldalán található. Ezeket a szivacsszerű struktúrákat corpora cavernosa-nak hívják, és a bennük található kamrák telnek meg vérrel mikor a pénisz erektált állapotban van.

A legtöbb férfi az ébredés első pillanatában már tapasztal erekciót, hiszen ez egy igen szorványos dolog. Váratlan erekciók a nap folyamán inkább a tinédzsereknek van rezerválva, de előfordulhat felnőtteknél is.


Több, mint 30 millió férfi az U.S.A. területén vallotta be, hogy valamiféle merevedési problémával küszködik. A nehezen elért erekció vagy annak megtartása az egyik leggyakoribb panasz. Mivel ennyi férfi küzködik ezzel a problémával bnem csoda, hogy temérdek termék létezik a piacon e probléma orvosolására. A felírt gyógyszereken keresztül a teljesen természetes alternatívákig rengeteg kitűnó opció létezik a férfiak számára, hogy megoldják a szexuális problémáikat.
Egy férfi képessége, hogy erekciót érjen el sokszor reflekciója az önbizalmának is. Egy szikla kemény erekció egyből a azt érezteti veled, hogy a csúcson vagy, de mit szólnál hozzá ha ehhez még odadobnánk néhány centit pluszba, hogy még jobban ki tud elégíteni a partnered.

Létezik egy hatékony pénisz növelő tabletta a Virilys, ami nem csak növeli a pénisz méreteit, de garantálja, hogy oriási és kemény erekciód lesz a szexuális aktus alatt, sokkal jobb staminád, hogy lépést tudj tartani a megújult szexuális vágyaddal, és mindez sokkal tovább fog tartani, hogy nagyobb élvezeteket tudj szerezni a partnerednek, mint valaha.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu